Samostatná pirátská kandidátka

Václav Klecanda | | volby,jinak,příprava

V polovině ledna se konalo první letošní posezení s Piráty. Uskutečnilo se jako obvykle v hospůdce Na Kurtech a k překvapení stálých účastníků se na něm objevilo i nečekaně nových tváří. Nikdo z nás popravdě takovou účast nečekal. Nejen proto, ale i díky výsledku voleb do Poslanecké sněmovny ČR, se Piráti Tábor nakonec rozhodli ukončit spolupráci s Jinak! a kandidovat sami s vlastní kandidátkou.

Neznamená to, že s kolegy z Jinak! se zásadně rozcházíme v názorech. Spolupráce v rámci tohoto sdružení byla příkladná a v rámci ní se podařila řada úspěchů, mj. i v oblasti transparence. Za zmínku stojí třeba zveřejňování jmenovitých hlasování rady (toho, jak který radní hlasoval). Za spolupráci v rámci Jinak kolegům děkujeme.

Nyní nás čeká spousta práce na změně fungování, začlenění nových posil a na rozdělení úkolů. Je potřeba fungovat jako jeden tým. Aktuálně dáváme dohromady dlouhodobý program a naše vize budoucnosti. Dali jsme si termín do konce února. Nasazení nových posil ale dává tušit, že se věci začnou dost hýbat. Těšte se!

Chceš se také stát Pirátem? Tak se nám ozvi nebo se přijď podívat na další setkání v březnu. Uvítáme každého, kdo má zájem na veřejném dění.

volby,jinak,příprava

Programové prohlášení "koalice odvahy"

Tábor 2020, Piráti, Jinak! a ČSSD - koaliční partneři se za účelem řádné a odpovědné správy města Tábora a jeho rozvoje se pro období 2018 - 2022 shodli na následujících programových prioritách v jednotlivých oblastech jeho života.