Lídrem kandidátky komunálek 2018 bude Václav Klecanda

Martin Mareda | | volby,tz

Na včerejším setkání Táborských Pirátů se, jako hlavní téma, řešila osoba lídra kandidátky pro podzimní komunální volby. Po krátké debatě byl zvolen Mgr. Václav Klecanda, programátor a systémový architekt, mladý muž s širokým technickým přehledem v problematice otevřenosti a „chytrosti“ měst. Mimo to je velkým fandou transparence a moderního přístupu k fungování veřejných institucí. Zároveň je to člověk nenapojený na žádnou z podnikatelských či politických “part”.

Miloš Tuháček: mám z této volby radost. I s ohledem na čtyři roky osvědčovanou názorovou shodu mezi pirátskou částí JINAK! a mnou jsem se pak sám rozhodl rovněž podpořit Piráty svou kandidaturou.

Martin Mareda: myslim, že Vašek má velkou šanci věci měnit, protože ví jak zapojit moderní technologie a má k tomu velké odhodlání. Ostatně to projevoval už několik let v rámci Jinak! Proto měl i moji podporu.

volby,tz

Programové prohlášení "koalice odvahy"

Tábor 2020, Piráti, Jinak! a ČSSD - koaliční partneři se za účelem řádné a odpovědné správy města Tábora a jeho rozvoje se pro období 2018 - 2022 shodli na následujících programových prioritách v jednotlivých oblastech jeho života.