Piráti na jedné lodi

Tereza Daněk | | volby

Může se zdát, že jako piráti trochu spíme - naše webové stránky delší chvíli ležely ladem. Ale opak je pravdou! Ve skutečnosti jsme teď měli a máme spoustu práce s dopisováním článků do Pirátských listů, které půjdou do tisku co nevidět. Probíhá pirátské focení, točíme videa, obíháme táborská sídliště, kde se ptáme místních, jak se jim tam žije a co by potřebovali.

Jako piráti chodíme na schůzky s hlavními představiteli města, plánujeme veřejné debaty na téma Moderní město a Vzdělávání. Je toho opravdu hodně, všichni pracujeme na dobrovolné bázi ve svém volném čase, ale baví nás to!

Všechny plachty jsou a budou napnuté, držíme kurz, plujte s námi!

Vaši piráti

volby

Piráti Tábor v roce 2020

Na začátku nového roku se sluší ohlédnout se za rokem předešlým. Minulý rok nás bohužel postihla epidemie koronaviru, která zasáhla do všech oblastí lidského života a zabránila vzniku většího množství předpokládaných inovací. V Táboře v prvé řadě bylo totiž důležité bezpečně zajistit chod města a současně pomoci těm nejzranitelnějším a nejzasaženějším. Díky úsilí celého radničního týmu jsme nastalou situaci zvládli a připravili se svědomitě i na druhou vlnu epidemie