Piráti na jedné lodi

Tereza Daněk | | volby

Může se zdát, že jako piráti trochu spíme - naše webové stránky delší chvíli ležely ladem. Ale opak je pravdou! Ve skutečnosti jsme teď měli a máme spoustu práce s dopisováním článků do Pirátských listů, které půjdou do tisku co nevidět. Probíhá pirátské focení, točíme videa, obíháme táborská sídliště, kde se ptáme místních, jak se jim tam žije a co by potřebovali.

Jako piráti chodíme na schůzky s hlavními představiteli města, plánujeme veřejné debaty na téma Moderní město a Vzdělávání. Je toho opravdu hodně, všichni pracujeme na dobrovolné bázi ve svém volném čase, ale baví nás to!

Všechny plachty jsou a budou napnuté, držíme kurz, plujte s námi!

Vaši piráti

volby

Jednání zastupitelstva 27.1.2020

Na včerejším předlouhém jednání zastupitelstva stojí za vypíchnutí 4 témata. Velká diskuse se rozhořela na téma kulturních grantů. Ohledně spolupořadatelství mistrovství světa v cyklokrosu náš negativní názor trvá. V bodě různé se poté řešil participativní rozpočet a strategický plán rozvoje města.

Piráti se zabývají mj. i revitalizací Pintovky

Revitalizace lesoparku Pintovka je součástí programového prohlášení “koalice odvahy”, jak někteří současnou vládu Tábora nazývají. Místní sdružení Pirátů Tábor se rozhodlo, že část rozpočtu investuje do architektonické mini-studie, jak by revitalizace mohla vypadat. Sešly se dva návrhy a výsledek vypadá moc pěkně.