Výběrové řízení na člena kulturní komise rady města Tábora

Jan Příbramský | | komise,kultura,rada,Tábor

Vyhlašujeme výběrové řízení na nominanta do kulturní komise rady města Tábor. Více informací o komisi naleznete ZDE

Co požadujeme:

• Znalost problematiky kultury, především pak v Táboře
  • Názorovou shodu s programem Pirátů Tábor
  • Pravidelnou komunikaci se zastupitelským klubem Piráti Tábor a členskou základnou
  • Bezúhonnost a vysokou osobní integritu
  • zkušenosti s pořádáním kulturních akcí, či jiné zapojení do kulturního dění výhodou
  • zkušenosti s prací v komisích rady a výborech zastupitelstva výhodou

Případné zájemce prosíme o zaslání informací o své osobě, motivaci a shodou s požadavky na e-mail místopředsedy místního sdružení jan.pribramsky@kulturne.com do 3.6.2019. Piráti Tábor si vyhrazují právo termín prodloužit.

Termín nástupu:

Ihned po schválení Radou města Tábor

Hodnotící kritéria:

• Odbornost: 40 %
  • Znalost pirátského programu a argumentace: 20 %
  • Celkový dojem: 15 %
  • Předchozí zkušenosti: 10 %
  • Reference členů a příznivců Pirátů: 15 %
komise,kultura,rada,Tábor

Shrnutí desáteho zasedání zastupitelstva

V pondělí 18. listopadu se uskutečnilo další řádné zasedání Zastupitelstva města Tábor. Pro nás zásadní body, které se projednávali, byly Schválení dotace pro neziskovou organizaci Fokus, podání žádosti o dotaci na výstavbu Centra pro Seniory, podání žádosti na 1. etapu revitalizace Sídliště nad Lužnicí a schválení záměru financování výstavby víceúčelové haly Mír. Bod, který se týkal úpravy Vyhlášky o odpadech, se z důvodu pozdního doručení materiálů stáhnul a bude se projednávat na prosincovém zasedání.

Shrnutí prvního pirátského roku na radnici

Je tomu přibližně rok, co jsem na táborské radnici začal působit v roli místostarosty. Od té doby se nám s koaličními kolegy povedlo prosadit některé základní pirátské myšlenky a zahájit práci na koncepčních a strategických projektech v dalších oblastech. Také jsem za tu dobu ztratil některé iluze (nikoliv ideály) a stále se učím. 🙂 Do druhé čtvrtiny funkčního období vykračuji se stejným odhodláním, i když reálnějším očekáváním.