Některé cíle jdou pomaleji, ale vyplatí se

Václav Klecanda | | zastupitelský-příspěvek

Blíží se rok pirátského angažmá na radnici. Něco se povedlo, něco jde pomaleji, ale makáme na tom. Náš program neskrýváme, je na webu a je stále stejný. Nemění se, držíme kurz! Někdy však potřebujem pár veslařů :)

Jedním z programových cílů je “koncepční řízení - předvídatelné, jasné směřování”. Jedná se o větší ukotvení strategického plánování a řízení, zmapování a optimalizaci procesů a trénink projektového řízení. Ve spolupráci s Národní sítí zdravých měst v rámci programu Portfolio se schází pracovní skupina, jejíž cílem je udělat pořádek ve strategických a koncepčních dokumentech, vytipovat nástroje pro efektivní řízení strategických cílů a vyzkoušet za pomoci těchto nástrojů a odborníků aktualizovat strategický plán města - dokument, který popíše vizi, jak by Tábor měl vypadat v roce 2030.

zastupitelský-příspěvek

Piráti Tábor v roce 2020

Na začátku nového roku se sluší ohlédnout se za rokem předešlým. Minulý rok nás bohužel postihla epidemie koronaviru, která zasáhla do všech oblastí lidského života a zabránila vzniku většího množství předpokládaných inovací. V Táboře v prvé řadě bylo totiž důležité bezpečně zajistit chod města a současně pomoci těm nejzranitelnějším a nejzasaženějším. Díky úsilí celého radničního týmu jsme nastalou situaci zvládli a připravili se svědomitě i na druhou vlnu epidemie