Jan Příbramský, Dis.

vedoucího výroby a IT

Jan Příbramský (* 5. března 1984) je členem Pirátské strany a místopředsedou MS Piráti Tábor. Jan se narodil a žije v Táboře. Vystudoval SPŠ Tábor v oboru obecné strojírenství a systémy informační na VOŠ v Písku. V průběhu studia se specializoval na programování v různých programovacích jazycích.A to nejen pro internetové aplikace, ale i pro aplikace ve strojírenství.

Začínal ve firmě MA-DONA s.r.o., kde působil na pozici manažera kvality v rámci ISO 9001 s prvky norem automobilového průmyslu a staral se o kooperaci výroby izolací pro výrobce autobusů. V současnosti pracuje na pozici vedoucího výroby a IT ve firmě Cellofoam CZ s.r.o., která se zabývá výrobou zvukových izolací, těsnění a tepelného tváření v celém spektru průmyslu a stavebnictví. Jeho pracovní náplní je kromě vedení výroby také optimalizace výroby, kalkulace cen a vývoj nových materiálů a technologických postupů.

Mimo to se angažuje v kultuře jakožto spoluzakladatel a spoluvlastník serveru Kulturne.com, který vznikl rozdělením neziskové společnosti Public Project o.p.s. (dnes Eximia o.p.s.) na Kulturne.com a Mafia Records, kde několik let také působil. V propagaci kultury se aktivně angažuje od roku 2006.

Kromě kultury je jeho zájmem především sport. A to jak aktivně, tak i pasivně.